Pályázatok

Hajtómű vezérlések

Az AUMA hajtómű vezérlőegységek az ipar szinte minden területén alkalmazhatók AUMA hajtóművek helyi és táv vezérlésének ellátására.

Típusok

  • AM01.1-02.1
  • AMExC01.1
  • AC01.2
  • ACExC01.2

A feladat lehet nyitás-zárás vagy szabályozás függetlenül attól, hogy normál vagy robbanásbiztos környezetbe kerül. A vezérlőegységek kialakításának, az alkalmazott technológiának és magas minőségű elektronikai alkatrészeknek köszönhetően, megbízhatóságuk magas, karbantartást egyáltalán nem igényelnek.

A vezérlőegység szállítható egyen vagy váltóáramú, egy vagy háromfázisú kivitelben, széles feszültségtartománnyal.

Az AUMA hajtómű vezérlőegységek megkönnyítik és költséghatékonnyá teszik a hajtóművek irányítástechnikai rendszerbe történő integrálását, szerelvények automatizálását. Lehetőséget biztosítanak a helyi és távvezérlés egyszerű kialakítására úgy, hogy a felhasználó igényeihez a legjobban alkalmazkodik programozhatósága révén.

Minimális védettsége: IP 68 (EN60 529)
Környezeti hőmérséklet vezérlőegységtől függően: -40 °C – + 70°C vagy  -25 °C – + 70°C
Korrózióvédelem: porfestés (AUMA Szürke, RAL7037-hez hasonló)

Vezérlőjel lehetőségek: 0/4-20mA helyzetszabályozó jel; optocsatolós bemenetek 24VDC, 115VAC; 230VAC; Terepi BUS kommunikáció, PID folyamat szabályozás.

Visszajelzések: 5db jelzőrelé, opció 0/4-20mA helyzetjel, terepi BUS kommunikáció. Helyi- táv üzemmód-kapcsolóval lehetőség van a vezérlési mód kiválasztására, esetleg a hajtómű villamos reteszelésére.

Elektromos dugaszolható csatlakozása teljes bekötést biztosít, mind a vezérlés mind a táplálás részére.
A fentieken túl a hajtómű igény szerint kiegészíthető tirisztor irányváltó egységgel, fali konzollal, magasabb szintű korrózióvédelemmel és IP védettséggel.

Kezelési utasítások

Metszetábrák

Műszaki adatok

Prospektusok